RESTAURANG I SUNDBYBERG

Välkommen till oss

Brasserie 19

Om oss

Brasserie19 är ett familjeföretag som ligger vackert beläget,intill bällstaviken i Sundbyberg.

Den har skapats och drivs av Kenth D'Alessandro och Patrik Sundin två kockar och arbetskamrater sedan lång tid tillbaka.


2020

Jultallrik

serveras från 27/11-22/12

Är det fler som börjar längta efter julen och den goda maten?.

Ett stort dignande julbord vore ju härligt att erbjuda, men då har vi just inga sittplatser kvar, och det vore ju tokigt!

Men vi är glada att i år kunna erbjuda jultallrikar!

Tre varianter ”julens kalla”, ”julens varma” och ”julens söta”!

Vad som finns på dessa tallrikarna kanske ni undrar?

JULTALLRIK

serveras från 27/11-22/12.

 

Är det fler som börjar längta efter julen och den goda maten?.

Ett stort dignande julbord vore ju härligt att erbjuda, men då har vi just inga sittplatser kvar, och det vore ju tokigt!

Men vi är glada att i år kunna erbjuda jultallrikar!

Tre varianter ”julens kalla”, ”julens varma” och ”julens söta”!

Vad som finns på dessa tallrikarna kanske ni undrar?

 

Julens kalla

Dillgravad lax med hovmästarsås, kallrökt citron och fänkålslax, glasmästarsill, senapssill, ört och vitlökssill, skagenägg, kalvsylta, senapsgriljerad skinka, rostbiff, rödbetssallad, gräddfil och hackad rödlök.

 

Julens varma

Hemrullade köttbullar, sötsura ingefärskryddad fläsksida, prinskorv, janssons frestelse, dillkokt potatis, rödkål och varma grönsaker.

 

Julens söta

Chokladtryffel, saffranspannacotta med rårörda bär, smördegsbakelse med lemoncurd, hemkokt knäck och maräng.

 

350:- per person för hela  julmenyn.

 

På lunchtid förbokas menyn och kostar då 295:-

Välkomna in i värmen önskar Kenth och Patrik med personal.

Best deals

Our Special Offers

Vi Rekommenderar

Populära Rätter

Vitlöksräkor

Chili, vitlöksgratinerade stora räkor i het panna serveras med grillat bröd & citron

139kr
Marabouparken

Bakad mjölkchoklad bakelse med maränger, hallonsorbet, chokladflarn & rostade pistagenötscrisp

89kr
Caprese

Tomat, buffelmozzarella, körsbärstomater, svartpeppar, olivolja & färsk basilika

119kr
Kalv

Rosmarin & vitlöksgrillad kalvbiff, vitlöksfräst portabellosvamp, champinjoner, färska örter, rödvinsås samt vitlöksdoftande potatisgratäng

269kr
Sniglar provencale

Rykande heta gratinerade sniglar i vitlöksmör serveras med grillat vitlöksbröd

110kr
Creme brulée

Vår egen brulée

89kr
Gratinerat ostron

Gratinerat ostron med prosciutto, tomat & sherrymajonäs

40kr/styck
Grillbräda (för två att dela på)

Bräda med grillad kalvbiff, oxfilé, pannstekt kryddig korv & padrones, bakade tomater, bearnaise, husets kryddsmör, grönpepparsås, välj pommes frites eller vitlöksdoftande potatisgratäng till köttet

549kr

This food isn't intricate or precise. It is not made to be photographed. It is designed to be fabulous to eat

Kenth & Patrik
Ceo
Brasserie 19

Nyheter

Nyårssupé

Nyårssupé

Leave review
Pretium quam vulputate dignissim suspendisse. Enim blandit v...
Read More
Delicious pizza

Delicious pizza

Leave review
Nec nam aliquam sem et. Nunc non blandit massa enim. Varius ...
Read More
Julbord på Brasserie 19

Julbord på Brasserie 19

Leave review
Et sollicitudin ac orci phasellus egestas. Eros in cursus tu...
Read More
Brasserie 19

Galleri

Boka bord

 

Please fill in your details below and one of our friendly patient advisors will call you back as soon as possible.

 

Name
Phone
Email
Time
№ of guests
Additional Notes
BOKA BORD