Lunch V44

Måndag-fredag mellan kl.11-14 för 110kr.

Då ingår Salladsbuffé, smör, hembakt bröd och kaffe. Lunch för avhämtning 100 kr

Köp våra egna lunchkuponger och betala endast 100 kr för lunchen.

Häftet kostar 1100 för 11 luncher.

Nu serverar vi även pizza på lunchen från 119kr. Se separat pizzameny.

Välkomna att äta lunch med sjöutsikt, i en mysig miljö hos oss på Brasserie 19

Varmt välkomna önskar Kenth & Patrik med personal.

Måndag

Helstekt fläskfilé charlemagne champinjonsås & bearnaise
Prosciuttobakad sejryggfilé med champagnesås & fänkålscrudité
Färsk pasta med ryggbiff, fläskfilé, lök, paprika, tomat & grädde
Husets caesarsallad med kyckling & stekt bacon
 
Vegetariskt: het krämig morotsoppa med friterat bröd

Tisdag

Patriks goda raggmunkar med stekt sidfläsk & rårörda lingon
Ugnstekt laxfilé med gräddkokt purjolök samt rostade valnötter
Färsk pasta med ryggbiff, fläskfilé, lök, paprika, tomat & grädde
Husets caesarsallad med kyckling & stekt bacon
Vegetariskt: het krämig morotsoppa med friterat bröd

Onsdag

Hackad jägarbiff med potatismos, syrad gurka & svampsås
Panerad stekt fiskfilé med västkuströra & citron
Färsk pasta med ryggbiff, fläskfilé, lök, paprika, tomat & grädde
Husets caesarsallad med kyckling & stekt bacon
Vegetariskt: het krämig morotsoppa med friterat bröd

Torsdag

Ostfylld schnitzel toppad med salami, pepparsky &  råstekta rotfrukter
Pocherad fiskfilé med forellromsås, dillpotatis & räksalsa
Färsk pasta med rostbiff, vitlök, chili, tomat, grädde samt riven pecorino
Husets caesarsallad med kyckling & stekt bacon
Vegetariskt: het krämig morotsoppa med friterat bröd

Fredag

Halstrad råbiff på högrev med bearnaise, stekt lök & timjansky
Currystekt fiskfilé med caponata (siciliansk grönsaksragu)
Färsk pasta med rostbiff, vitlök, chili, tomat, grädde samt riven pecorino
Husets caesarsallad med kyckling & stekt bacon
Vegetariskt: het krämig morotsoppa med friterat bröd

Boka bord

 

Please fill in your details below and one of our friendly patient advisors will call you back as soon as possible.

 

Name
Phone
Email
Time
№ of guests
Additional Notes
BOKA BORD